Betalings- /Abonnementsbetingelser

GENERELT

BC Vejle stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på https://bcvejle.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og BC Vejle.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem BC Vejle og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med BC Vejle vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og BC Vejle.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Køb og betaling af abonnement aftaler

Ved køb af abonnement aftaler – f.eks. medlemskaber og andre løbende ydelser – godkender kunden, at BC Vejle – Funktionel træning er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort.

Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at BC Vejle – Funktionel træning må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (måned eller kvartal), så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. BC Vejle – Funktionel træning er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af kunden.

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af BC Vejle – Funktionel træning eller kunden. Opsigelse kan ske med 1 måneds varsel til udgangen af den måned hvor kundens abonnement udløber.  Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via Medlemslogin fra foreningens hjemmeside. Abonnement også opsiges ved at skrive til info@bcvejle.dk. Ved kortudløb kommer der automatisk en mail med påmindelse om, at kortoplysninger skal fornyes.

Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra BC Vejle – Funktionel træning ændres med et varsel på 45 dage til udgangen af en måned. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Al træning sker på eget ansvar. Et medlem er selv ansvarligt for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter
 

FORTRYDELSESRET

I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for deltagelse i aktiviteter samt billetter til arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

BC Vejle – Funktionel træninghar behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. BC Vejle – Funktionel træning indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.

De personoplysninger der behandles er navn, adresse og e-mail adresse.

Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre.

Ved handel gennem webshoppen på www.bcvejle.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikre BC Vejle – Funktionel træning, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes. I overensstemmelse med Persondataloven, vil BC Vejle – Funktionel træning som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om;

1. hvilke oplysninger der behandles,

2. behandlingens formål,

3. hvem der måtte modtage oplysningerne samt

4. hvorfra oplysningerne stammer.

En registreret kan til enhver tid over for BC Vejle – Funktionel træning gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

BC Vejle forbeholder sig ret til at tage billeder og optage film af vores medlemmer, brugere og besøgende under træning, konkurrencer o. lignende til sociale medier, hjemmeside og andre steder foreningen ønsker at promovere sig. Ønsker du ikke at medvirke på billeder eller video, vil dette selvfølgelig blive respekteret – kontakt os venligst herom.

KONTAKT OG VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

BC Vejle – Funktionel træning fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysning er:

BC Vejle – Funktionel træning
Dianaej 8, 7100 Vejle
CVR-nr: 43172395
Tlf.: +45 22639321
E-mail: Info@bcvejle.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.