Programmer

Vores Programmer

Det er en kendsgerning, at det er resultaterne, der får vores medlemmer til at blive, og derfor lægger vi stadig vægt på at udvikle effektive, sjove og udfordrende programmer, som passer til folk i alle aldre, størrelser og fysiske form.

Slut dig til os – Du vil ikke fortryde det!

cof

BootCamp

Boot Camp er vores mest populære hold og det program, I Boot Camp vil du aldrig opleve den samme træning to gange; den vil holde dig motiveret og udfordre dig både fysik og mentalt.

Der kan godt være push-ups eller sit-ups to gange i træk, men der er altid er en ny og anderledes måde at gøre det på. Forskellige former for opvarmning, formater og cool downs. Et træningsforløb som konstant trækker dig ud af din komfortzone, og giver dig fantastiske resultater på rekordtid.

Kropsvægt-træning, højintensitiv intervaltræning, udholdenheds, styrke og eksplosiv træning, ja alt, hvad der gør en træning sjov, hård og effektiv.

Programmet du absolut bør prøve og helt sikkert vil gøre dig hooked!

cof

Basecamp

Base Camp er for dig som gerne vil i gang, men vil starte op i et lavere tempo og med mere tid til at udføre hver øvelse end det du finder på vores Boot Camp hold. Mange vælger at starte op på denne måde og der er også nogle som mener at det passer dem bedre på længere sigt.

Alle kan være med på Base Camp. Om det er bare en trænings form der passer dig, om du er ved at starte for første gang eller om du vil forberede dig til Boot Camp holderne. Valget er dit og vi presser dig ikke til noget du ikke føler dig klar til.

Hvis du leder efter et sjovt og effektivt træningshold med et mellem til lavt intensitets niveau er BaseCamp holdet for dig.

 

 

cof

STRENGTH & CONDITIONING

Strength and Conditioning blev udviklet ud fra vores mest populære program Boot Camp, men med brug af vægte, til dem, som ønsker mere styrke og udholdenhed.

 

Strength and Conditioning fokuserer på vægtløftning og olympiske teknikker, og kombinerer plyometric/jump træning og eksplosiv interval træning for at maksimere din styrke og udholdenhed alt på samme tid. Vi kan garantere, at du vil forbedre din overordnede form, som vil lede dig til en stærkere, hurtigere og mere kraftfuld version af DIG!

 

Vi har begrænset antal pladser da træneren skal have overblik til at hjælpe og rette hver enkelt deltager.

cof

BCF

Du får alt det gode fra Boot Camp med kropsvægt-træning, højintensiv intervaltræning, udholdenheds, styrke og eksplosiv træning.

 

Har du prøvet Boot Camp masser af gange før? Så kan du også være med på BCF. Her træner instruktøren selv med så der vil ikke være samme attention som ved de andre hold.

På BCF passer alle på hinanden. Har du lyst og mod kan du selv oprette en træning hvor andre kan komme med. Programmet er lavet for dig. 

 

Hvis du leder efter nogle af træne med på skæve tidpunkter er BCF helt sikker noget for dig!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.